f-fiyon-zaklikav-do-skasuvannya-antirosiyskikh-sanktsiy-zmi

Ф.Фійон закликав до скасування антиросійських санкцій - ЗМІ

 • 12121 переглядiв

КИЇВ. 28 лютого. УНН. Кандидат у президенти Франції і колишній прем'єр-міністр країни Франсуа Фійон виступив за скасування антиросійських економічних санкцій, повідомляє УНН із посиланням на РІА "Новости".

Екс-прем'єр відвідав міжнародну професійну виставку машинобудування для сільського господарства SIMA (Salon International de la Machine Agricole) і обговорив з виробниками питання, пов'язані з аграрним сектором.

"Франції необхідно зняти санкції щодо Росії, які розоряють французьких і європейських фермерів", - заявив він.

Нагадаємо, онлайн-петиція із закликом до Барака Обами взяти участь у президентських виборах у Франції зібрала понад 42 000 прихильників.

Автори цієї політичної витівки кажуть, що ставили собі за мету привернути увагу до відсутності гідних кандидатів на французьких виборах.

За словами одного з організаторів кампанії, її головне послання призначено для офіційних кандидатів і передається приблизно так: "Панове, ви нас не надихаєте".

Французькі виборці голосуватимуть у першому турі президентських виборів 23 квітня, а, якщо жоден із кандидатів не набере понад 50% голосів, то другий тур виборів пройде 7 травня.

Українські Національні Новини

Політика