facebook-i-instagram-povnistyu-vidnovili-robotu

Facebook і Instagram повністю відновили роботу

 • 15867 переглядiв

КИЇВ. 4 липня. УНН. Співробітники компанії Facebook повністю відновили роботу соцмережі після збою. Про це повідомляє УНН з посиланням на сторінку компанії в Twitter.

Як відзначають представники Facebook, деякі користувачі раніше "зіткнулися з труднощами при завантаженні або відправці малюнків, відео та інших файлів" через соцмережі і додатки компанії. У повідомленні констатується, що "проблема вже усунена" і сервіси Facebook повинні бути доступні "на 100% для всіх".

Аналогічну заяву розміщено в Twitter мережі Instagram, яка належить Facebook.

Нагадаємо, раніше збій в мережах Facebook і Instagram були зафіксовано сервісом Downdetector, що відстежує роботу популярних інтернет-ресурсів. Найбільше на неполадки скаржилися користувачі в США і Нідерландах.

Інтернет-портал The Verge привів слова представника Facebook, який повідомив, що причиною збою була якась помилка, допущена при "регулярному технічному обслуговуванні".

Earlier today, some people and businesses experienced trouble uploading or sending images, videos and other files on our apps and platforms. The issue has since been resolved and we should be back at 100% for everyone. We're sorry for any inconvenience.

— Facebook (@facebook) 4 июля 2019 г.

Українські Національні Новини

Новини Світу