facebook-u-ssha-vimagatime-dokumenti-u-pokuptsiv-politichnoyi-reklami

Facebook у США вимагатиме документи у покупців політичної реклами

 • 14842 переглядiв

КИЇВ. 23 травня. УНН. Користувачі Facebook у Сполучених Штатах, які захочуть розмістити певні оголошення у соцмережі, повинні будуть надати останні чотири цифри номера їх соціального страхування і фотографію посвідчення, виданого урядом. Про це УНН повідомляє з посиланням на CNN.

Соцмережа буде вимагати це від тих, хто хоче розмістити рекламу, пов'язану з політичними кампаніями, цивільними правами, імміграцією, зброєю, економікою та іншими питаннями, щоб довести, що вони перебувають у Сполучених Штатах.

Цей крок, як зазначається, є частиною ініціатив Facebook, спрямованих на підвищення прозорості після того, як російська "фабрика тролів", пов'язана з урядом, витратила тисячі рублів на рекламні оголошення Facebook, орієнтовані на Америку, перед президентськими виборами в 2016 році.

На додаток до номера соціального страхування користувачам, що бажають придбати рекламу, необхідно буде надати фотографію з виданого урядом посвідчення і поштову адресу в США. Після того, як Facebook перевірить надану інформацію, компанія відправить код на вказану адресу, щоб дозволити користувачеві Facebook купити рекламу за допомогою його облікового запису.

У Facebook повідомили, що після перевірки особиста інформація буде видалена. "Це зазвичай відбувається протягом шести тижнів", - йдеться на сайті компанії.

Нагадаємо, Цукерберг заявив, що Facebook підвищила захист через російське втручання.

Українські Національні Новини

Технології