falshivomonetnika-z-rf-areshtuvali

Фальшивомонетника з РФ арештували

 • 9158 переглядiв

КИЇВ. 19 липня. УНН. Правоохоронці повідомили про підозру 31-річному громадянину Росії у зберіганні та збуті підробленої іноземної валюти, його взяли під арешт, визначивши можливість внесення застави. Про це УНН повідомили у прес-службі столичної прокуратури.

Так, фальшивомонетнику з Росії, який вів злочинну діяльність на території Києва, повідомлено про підозру за ч.ч. 1, 2 ст.199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою збуту або збут підроблених грошей) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави в 115 тисяч гривень.

Санкція статті передбачає покарання від 5 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, фальшивомонетник з метою збуту підробленої валюти розмістив оголошення на веб-сайті. На таке оголошення відгукнувся потерпілий, який мав бажання обміняти валюту за привабливим курсом. Зустріч відбулася ввечері 16 липня цього року у салоні автомобіля, де зловмиснику вдалося ошукати потерпілого, збувши йому підроблені 600 євро в обмін на 17 тис. 400 гривень.

Невдовзі зловмисник був затриманий працівниками поліції. У нього також вилучили підроблену іноземну валюту, а саме купюри номіналом по 200 євро у кількості 20 штук.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП