fanati-shturmuyut-ogorozhu-olimpiyskogo

Фанати штурмують огорожу "Олімпійського"

 • 18178 переглядiв

КИЇВ. 26 травня. УНН. Футбольні фанати штурмують огорожу НСК "Олімпійського", де щойно розпочався фінальний матч Ліги чемпіонів. Про це повідомляє кореспондент УНН.

Спочатку один чоловік намагався потрапити на стадіон. Він перестрибнув через металеву огорожу, яка стоїть перед турнікетами, де перевіряють квитки. Після чого його затримав спецпідрозділ поліції. Українця притиснули обличчям на землі. Він почав кричати від болю, після чого через огорожу перелізла його дружина та два друга. Вони підбігли до місця інциденту та почали сперечатися з спецпризначенцями. Після чого поліція вирішила їх відпустити, але на матч вони так і не потрапили.

Через декілька хвилин після цього, через огорожу НСК "Олімпійського" перелізло ще три людини.

Також інша група чоловіків з 20 людей відкрила ворота на стадіон і намагається потрапити на матч, на даний момент поліція їх відтіснила, почалися сутички.

Раніше, у Києві, біля НСК "Олімпійський", де щойно розпочався фінальний матч Ліги чемпіонів, поліція затримала чоловіка, який перестрибнув через паркан.

Як повідомляв УНН, поліція затримала іноземця за побиття військового пенсіонера, який вступився за жінку, біля столичної станції метро "Лісова".

Нагадаємо, сьогодні столичні поліцейські затримали двох чоловіків, які на Хрещатику відібрали в іспанської футбольної вболівальниці гаманець.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП