fantaziyi-nemozhlivi-a-diskusiyi-ne-varti-chasu-podolyak-nazvav-osnovnu-problemu-inozemnikh-mirotvortsiv

«Фантазії неможливі, а дискусії - не варті часу»: Подоляк назвав основну проблему іноземних «миротворців»

 • 162035 переглядiв

КИЇВ. 6 жовтня. УНН. Радник глави Офісу Президента Михайло Подоляк заявив, що фантазії іноземних «миротворців» неможливі без запрошення України до обговорення ідей. Він мав на увазі скандальні повідомлення американського мільярдера Ілона Маска. Про це він написав на сторінці у Twitter, інформує УНН.

Цитата

«Проблема всіх іноземних «миротворців» у тому, що вони намагаються вирішити долю України, забувши запросити Україну до обговорення. Це робить їхні фантазії неможливими, а дискусії - не вартими часу. Українці ніколи не дозволять їм збутися. Нічого про Україну без України», - написав він.

Доповнення

3 жовтня Ілон Маск втрапив у скандал. Він поділився думками щодо ймовірного результату закінчення війни, яку розпочала рф проти України, а саме - повторити вибори в анексованих регіонах під наглядом ООН; росія йде, якщо на те буде воля народу. Крим формально у складі росії, як і був із 1783 року; водопостачання Криму забезпечено. Україна залишається нейтральною. 

Володимир Зеленський відреагував на дописи мільярдера Ілона Маска в Twitter та опублікував опитування в якому запитує, який Маск більше подобається - той, хто підтримує Україну чи рф.

В адміністрації президента США Джо Байдена заявили, що не підтримують «мирний план» для України, який запропонував американський підприємець та мільярдер Ілон Маск.

Ілон Маск у своєму Twitter 6 вересня знову поділився думками щодо України, заявивши, що «у східних регіонах більшість населення віддає перевагу росії».

Українські Національні Новини

Політика