fedina-ne-priyshla-do-dbr-dlya-vruchennya-pidozri

Федина не прийшла до ДБР для вручення підозри

 • 25867 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. Народний депутат України Софія Федина не з’явилась сьогодні до Державного бюро розслідувань для вручення письмового повідомлення про підозру у погрозі вбивством Президенту України Володимиру Зеленському. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу ДБР.

"Будучи належним чином повідомленою, народний депутат України Софія Федина для вручення письмового повідомлення про підозру до Державного бюро розслідувань не з’явилась", - йдеться у повідомленні.

Так, слідством встановлено, що підозрювана, діючи за попередньою змовою групою осіб з народним депутатом України, 26 жовтня 2019 року, перебуваючи у одній з кав’ярень міста Львів, під час онлайн-трансляції спільного відеозвернення через соціальну мережу Facebook та відеохостинг YouTube, висловила усні погрози вбивством щодо Президента України Володимира Зеленського  у зв’язку з його державною діяльністю.

Нагадаємо, народного депутата України Софію Федину викликали до Державного бюро розслідувань для вручення повідомлення про підозру.

Як раніше повідомлялося в УНН, 26 листопада ДБР скерувало до ГПУ проект повідомлення про підозру нардепу Софії Федині та військовослужбовцю Марусі Звіробій через погрозу вбивства Президента України Володимира Зеленського.

Проте, Генпрокуратура повернула без погодження проекти підозр Звіробій та Федині. ГПУ повернула в ДБР повідомлення про підозру Федині та Марусі Звіробій за фактом погроз на адресу Президента для усунення недоліків.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП