fedinu-sogodni-viklikali-u-dbr-dlya-vruchennya-pidozri

Федину сьогодні викликали у ДБР для вручення підозри

 • 20526 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. Народного депутата України Софію Федину викликають на 6 лютого до Державного бюро розслідувань для вручення повідомлення про підозру. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу Офісу Генпрокурора.

"За дорученням Генерального прокурора 3 лютого 2020 року слідчим Державного бюро розслідувань... на 6 лютого 2020 року викликана народний депутат України Федина Софія для проведення процесуальної дії - вручення письмового повідомлення про підозру", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що повістка про виклик направлена за адресою її реєстрації, фактичного проживання та за місцем роботи.

Як раніше повідомлялося, 26 листопада ДБР скерувало до ГПУ проект повідомлення про підозру нардепу Софії Федини та військовослужбовцю Марусі Звіробій через погрозу вбивства Президента України Володимира Зеленського.

ГПУ повернула в ДБР повідомлення про підозру Федині та Марусі Звіробій за фактом погроз на адресу Президента для усунення недоліків.

Нагадаємо, за попередньою інформацією, 26 жовтня 2019 року народна депутатка України Софія Федина та громадянка Маруся Звіробій, перебуваючи у Львові, здійснили онлайн-трансляцію на відеохостингу YouTube та в соціальній мережі Facebook, під час якої висловлювали погрози вбивством, адресовані Президенту України Володимиру Зеленському, пов’язані з його державною діяльністю.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП