feykovi-referendumi-nichogo-ne-zminyat-u-mzs-zayavili-scho-ukrayina-i-nadali-zvilnyatime-svoyi-teritoriyi

Фейкові "референдуми" нічого не змінять: у МЗС заявили, що Україна і надалі звільнятиме свої території

 • 217282 переглядiв

КИЇВ. 20 вересня. УНН. Україна має повне право звільняти свої території і буде надалі звільняти їх - фейкові "референдуми" нічого не змінять. Так глава МЗС Дмитро Кулеба відповів на заяви колаборантів та бойовиків щодо так званих "референдумів" про приєднання до рф, передає УНН.

Цитата

"Ані фейкові "референдуми", ані гібридна "мобілізація" нічого не змінять. росія як була, так і залишається державою-агресором, яка незаконно окупує частину української землі. Україна має повне право звільняти свої території і буде надалі звільняти їх, що б там не казали в росії", - написав Кулеба у Twitter.

Доповнення

У так званих "днр" та "лнр" на окупованих територіях Донецької та Луганської областей призначили дати так званого "референдуму" про приєднання до рф на 23-27 вересня.

При цьому видання "Медуза" з посиланням на два близькі до адміністрації президента рф джерела пише, що на окупованих територіях України - у Запорізькій та Херсонській областях "референдуми" також заплановано з 23 по 27 вересня.

Водночас сьогодні у тимчасово зайнятому окупантами Мелітополі у Запорізькій області, за повідомленнями росЗМІ, зігнали "з'їзд жителів Запорізької області" щодо проведення "референдуму" про входження до складу росії.

Член псевдооргану окупантів "військово-цивільної адміністрації" рогов там сказав, за даними росЗМІ, що для проведення "референдуму" все готово, він може відбутися вже найближчими днями.

 

Українські Національні Новини

Політика