ffu-diskvalifikuye-zakarpatskikh-futbolistiv-za-uchast-u-turniri-neviznanikh-respublik

ФФУ дискваліфікує закарпатських футболістів за участь у турнірі невизнаних республік

 • 10735 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. Поведінка всіх українських футболістів, які брали участь у матчах, що проводяться під егідою організації ConIFA (Конфедерація незалежних футбольних асоціацій), зокрема — так званому "Кубку світу", і внесені до бази даних Федерації футболу України, буде розглянута дисциплінарними органами Федерації футболу України, інформує УНН з посиланням Федерацію футболу України.

За підсумками такого розгляду проти цих футболістів будуть застосовані санкції, зокрема — дискваліфікація, після якої гравці не зможуть заявлятися до участі ні в аматорських, ні у професіональних турнірах, які проходять на території України під егідою ФФУ.

Також представники ФФУ закликали правоохоронні органи України звернути увагу на факт участі цих гравців у змаганнях, організованих ConIFA та перевірити їхні дії на предмет пропаганди сепаратизму та посягання на територіальну цілісність і недоторканість України.

Як повідомляв УНН, СБУ виступила з вимогою пояснень від закарпатських футболістів щодо участі у сепаратистському поєдинку. 

Нагадаємо, так званому “турнірі” невизнаних республік взяли участь збірні Абхазії, Тибету, Секейського краю та інші, а у відбіркових матчах команди так званих “ДНР” та “ЛНР”.

Українські Національні Новини

Спорт