ffu-organizovuye-fan-zonu-poblizu-areni-lviv-nasha-zbirna-pochuye-golosi-ta-energiyu-pidtrimku

ФФУ організовує фан-зону поблизу "Арени Львів": наша збірна почує голоси та енергію підтримки

 • 7262 переглядiв

КИЇВ. 8 вересня. УНН. Відповідно до рішення дисциплінарного органу УЄФА, свій перший домашній матч у Лізі націй наша команда проведе без глядачів. Проте, розуміючи важливість для збірної підтримки вболівальників, Федерація футболу України пішла на нестандартний, але вкрай важливий крок. Про це повідомляє прес-служба ФФУ, передає УНН.

З ініціативи президента ФФУ Андрія Павелка у липні було прийнято рішення організувати фан-зону поблизу "Арени Львів", зауважили у ФФУ.

"Ця ініціатива знайшла підтримку у Львівської обласної ради та міської ради Львова. До підготовки долучилася також Львівська обласна федерація футболу.

Фан-зона буде облаштована поруч зі стадіоном, і всі, хто вболіває за національну команду, матимуть змогу передати свою позитивну енергетику та підтримку збірній. Цей крок спрямований на те, щоб наша команда почула гучний голос львівських уболівальників і не зупинялася на шляху до перемоги ані на мить. Для зручності вболівальників до стадіону "Арена Львів" курсуватимуть шатл-баси", - розповіли у Федерації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Павелко заплатив штраф за фанатів збірної України в Чехії

У ФФУ нагадали, що два роки тому, після матчу з Ісландією, коли таку фан-зону поблизу стадіону було облаштовано вперше, футболісти збірної зізнавалися, що чули вболівальників, а думки про те, що їх підтримують, додавали їм сил.

"Упевнені, що так буде і цього разу, і сила тисяч голосів та енергія тисяч сердець допоможуть нашій команді досягти гарного результату", - резюмували у Федерації футболу України.

Нагадаємо, цієї неділі національна збірна з футболу у груповому етапі Ліги націй зіграє зі словаками. Це перший офіційний матч української збірної у Львові майже за три роки.

Українські Національні Новини

Спорт