ffu-prodakshn-opublikuvav-povniy-fotozvit-pobudovanikh-u-kiyevi-futbolnikh-maydanchikiv

"ФФУ Продакшн" опублікував повний фотозвіт побудованих у Києві футбольних майданчиків

 • 15231 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. У 2018 році завод "ФФУ Продакшн" побудував у Києві 66 футбольних міні-поля. Підприємство представило повний фотозвіт щодо усіх зведених майданчиків з переліком адрес їх розташування, передає УНН.

Додамо, лінія тафтингу заводу "ФФУ Продакшн" у тестовому режимі була запущена 26 грудня 2016 року.

30 вересня 2017 року вже відбулося відкриття 1-ї черги заводу з виробництва штучного покриття для футбольних полів.

Це стало можливим після проведення пусконалагоджувальних робіт, випуску пробної партії продукції, яка успішно пройшла прискіпливе тестування фахівцями концерну Polytan.

Запуск 1-ї черги обладнання заводу дозволяє випускати професійне спортивне покриття найвищої якості.

Потужності заводу "ФФУ Продакшн" на сьогоднішній день становлять біля 700 000 квадратних метрів штучного покриття на рік, але у разі необхідності їх можна збільшити до 2 000 000 квадратних метрів.

Якщо перевести ці цифри у практичну площину, то на цьому етапі завод може забезпечити виробництво біля 100 повнорозмірних футбольних полів на рік або 700 майданчиків для міні-футболу формату 42х22м.

"ФФУ Продакшн" використовує у роботі матеріали за технологією LigaGrass Pro CoolPlus: Polytex (Germany&USA), Melos (Germany), Krause (Germany), Unirubber (Poland), Turfstore (USA), Advanced Polymer Technology (USA).

Також завод має статус рекомендованого підрядника FIFA, рекомендованого постачальника FIH та рекомендованого виробника газонів IRB.

"Відкриття заводу з виробництва штучного спортивного покриття надало можливість створити в Україні більше ніж 50 нових робочих місць. А у разі подальшого успішного розвитку проекту та виходу виробництва на максимальну потужність кількість робочих місць становитиме понад 120.

На будівництво "ФФУ Продакшн" не було витрачено жодної бюджетної гривні", - підкреслюють на підприємстві.

З повним звітом можна ознайомитися тут.

Українські Національні Новини

Спорт