ffu-prodakshn-zayaviv-pro-spromozhnist-pobuduvati-100-futbolnikh-poliv-na-rik

"ФФУ Продакшн" заявив про спроможність побудувати 100 футбольних полів на рік

 • 10074 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. Сьогодні на завод "ФФУ Продакшн" прибувають депутати Верховної Ради, що входять до Тимчасової слідчої комісії з питань розслідування будівництва футбольних полів зі штучним покриттям. Про це поінформовано на Fb-сторінці підприємства, передає УНН.

На підприємстві заявили, що візит проходитиме на запрошення УАФ, а також розповіли про потужності та можливості "ФФУ Продакшн".

"Наш партнер – світовий виробник №1, німецький концерн Polytan, чию технологію ми й використовуємо.

Основним продуктом заводу є штучне покриття LigaGrass Pro CoolPlus, яке має низку переваг. Зокрема – високу зносостійкість, максимальну подібність до натурального газону та захист від травм. Також наше виробництво має екологічну місію – при монтажі нашого покриття використовують матеріали з використаних автомобільних шин. На додачу з гумового грануляту, який ми виготовляємо, виробляють мультиспортивні майданчики та легкоатлетичні бігові доріжки", - йдеться у повідомленні.

Робота "ФФУ Продакшн" була запущена у стислі терміни, а на будівництво заводу "не було залучено жодної гривні державних коштів", наголосили на підприємстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати хочуть завершити роботу ТСК щодо "футбольного питання"

"Потужності заводу "ФФУ Продакшн" складають біля 700 000 квадратних метрів покриття на рік, але у разі необхідності їх можна збільшити до 2 000 000 квадратних метрів. Простою мовою це дорівнює 100 повнорозмірним футбольним полям на рік або 700 майданчикам для міні-футболу.

Завдяки нашим полям тисячі українських дітей сьогодні мають можливість тренуватися та професійно рости, що у майбутньому принесе Україні нові футбольні перемоги", - додали у "ФФУ Продакшн".

На заводі підкреслили, що будуть раді прокоментувати депутатам кожен етап виробництва покриття та продемонструвати кожен верстат.

"Адже нам нема чого приховувати. Навпаки, нам є чим пишатися, і ми налаштовані виключно на рух вперед", - йдеться у повідомлені.

Нагадаємо, як писав УНН, ТСК з розслідування роботи заводу та будівництва футбольних майданчиків була утворена наприкінці минулого року.

Мета комісії, за словами депутата і члена ТСК Ігоря Кривошеєва, нарешті розібратися у всьому та "очистити ім'я українського футболу".

"Щодо політизації цього процесу, то навіть ЗМІ у цьому брали участь. А ми хочемо, щоб ім'я українського футболу очистилося. Або мають бути покарані винні, або ми маємо сказати, що журналістські розслідування, які публікувалися і в яких звинувачувалися певні особи, ми маємо сказати, що ці розслідування не є достовірними. Саме тому і працюємо", - пояснив депутат.

Українські Національні Новини

Спорт