figurant-u-spravi-gandzyuk-ne-perebuvaye-na-likuvannya-v-medzakladi-aktivist

Фігурант у справі Гандзюк не перебуває на лікуванні в медзакладі - активіст

 • 7809 переглядiв

КИЇВ. 16 жовтня. УНН. Одеські громадські активісти з’ясували, що фігуранта справи про вбивство Катерини Гандзюк Ігор Павловський не перебуває на стаціонарному лікуванні в медичній установі. Про це повідомив активіст Одеського відділення АвтоМайдану Віталій Устименко на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"…четвертий раз підозрюваний в організації вбивства Каті Ігор Павловський не з'явився на судове засідання. Причиною не появи, яку беззаперечно приймала прокуратура, був важкий стан підозрюваного, який перебуває на лікуванні в одному з клінічних закладів Одеси… Так от, ми перевірили його важкий стан. І знаєте що? Павловський не перебуває на лікуванні в зазначеному медичному закладі. Тобто, його в принципі там немає. Ні офіційно, ні фактично. Він навіть не імітує свою присутність там. Його тупо немає", - написав Устименко.

За його словами, факт відсутності на стаціонарному лікуванні підозрюваного Павловського зафіксовано в присутності співробітників патрульної поліції, написано заяву.

"Гадаю, що до "важкохворого" прокуратура тепер може застосовувати інші заходи примусу появи його на наступному судовому засіданні, яке має відбутись 24 жовтня о 17:00 в Приморському суді Одеси", - додав Устименко.

Нагадаємо, у справі вбивства активістки Катерини Гандзюк затримали й арештували колишнього помічника народного депутата Миколи Паламарчука Ігоря Павловського.

Як повідомляв УНН, 31 липня 2018 року невідомі облили Гандзюк кислотою, внаслідок чого вона отримала хімічні опіки понад 30% шкіри. Вона перенесла 11 операцій, однак не витримала важкої травми. Активістка померла 4 листопада у лікарні, де вона перебувала протягом останніх місяців.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП