fiktivna-reabilitatsiya-v-odesi-zatrimali-pidozryuvanikh-v-nezakonnomu-utrimanni-lyudey-iz-zalezhnistyu

Фіктивна реабілітація: в Одесі затримали підозрюваних у незаконному утриманні людей із залежністю

 • 12714 переглядiв

КИЇВ. 5 червня. УНН. Правоохоронці в Одесі затримали групу людей, які підозрюються у незаконній організації нібито центру реабілітації для людей з нарко- та алкозалежністю. Гроші за їх утримання обманним шляхом виманювали у родичів. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Нацполіції.

"В Одесі поліцейські затримали групу осіб, підозрюваних у незаконному позбавленні волі людей", - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що під приводом надання допомоги наркозалежним зловмисники проти волі утримували їх у фіктивному реабілітаційному центрі.

"Діяльність закладу без відповідних дозволів та ліцензій правопорушники організували у приватному будинку на території Київського району міста. Сюди під приводом реабілітації поміщалися особи з наркотичною чи алкогольною залежністю, де їх примусово утримували та "лікували" за гроші, отримані обманним шляхом від близьких родичів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що самовільно залишити центр пацієнти не могли, оскільки перебували під постійним наглядом персоналу.

Нагадаємо, на Вінниччині повідомили про підозру трьом учасникам злочинної групи, які займались вербуванням, переміщенням та переховуванням людей з метою їх трудової експлуатації на пилорамі, що знаходиться на території Бершадського району.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП