finalistok-vidkritogo-chempionatu-frantsiyi-z-tenisu-viznacheno

Фіналісток відкритого чемпіонату Франції з тенісу визначено

 • 9874 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. На кортах Відкритого чемпіонату Франції з тенісу ("Ролан Гаррос") завершилися обидва півфінальні поєдинки у жіночому одиночному розряді, повідомляє УНН з посиланням на сайт змагань.

У поєдинку четвертої ракетки світу румунки Сімони Халеп та третього номеру рейтингу WTA чешки Кароліни Плішкової сильнішою виявилася уродженка Румунії. Матч завершився в трьох сетах – 6:4, 3:6, 6:3.

Суперницею С.Халеп стане латвійка Олена Остапенко (47 ракетка світу), яка в 1/2 фіналу здолала опір 31-ї ракетки WTA швейцарки Тімеа Бачинскі – 7:6 (4), 3:6, 6:3.

"Я раніше не зустрічалася з Остапенко і не знаю, чого очікувати від неї. Я трохи подивилася її гру сьогодні. Ніколи не знаєш, чого очікувати від такої суперниці. Мені потрібно буде концентруватися на кожному розіграші. Кожен м'яч буде дуже важливим. Я буду готова боротися", - повідомила С.Халеп.

Додамо, О.Остапенко, якій в день півфінальної зустрічі виповнилося лише 20 років, стала першою несіяною фіналісткою "Ролан Гаррос" з 1983 року, коли це досягнення вдалося представниці Югославії Мімі Яушовець.

Відзначимо, що С.Халеп вдруге у кар'єрі вийшла у фінал паризького "мейджору" – у 2014 році поступилася Марії Шараповій.

Нагадаємо, Е.Світоліна оновить рекорд України в рейтингу WTA.

Українські Національні Новини

Спорт