finskiy-premyer-vdruge-za-rik-potrapila-u-skandal-cherez-privatnu-vechirku

Фінський прем'єр вдруге за рік потрапила у скандал через приватну вечірку

 • 304233 переглядiв

КИЇВ. 18 серпня. УНН. У соцмережах з'явилося відео, на якому прем'єр-міністр Фінляндії Санна Марін танцює з друзями. Опозиція навіть зажадала, щоб прем'єр пройшла тест на наркотики. Про це УНН пише з посиланням на ВВС та Yle.

Деталі

Разом із деякими знаменитими фінськими політиками Марін влаштувала вечірку у приватному будинку, перш ніж відвідати два бари. Вона наголосила на своєму праві проводити вільний час так само, як і інші її ровесники, сказавши телекомпанії Yle, що сподівається, що люди приймуть це і що "ми живемо в умовах демократії".

"Це приватні зображення, яке не призначалися для оприлюднення", - сказала 36-річна Марін фінській газеті Iltalehti.
При цьому вона додала: "Мені нема чого приховувати і нічого протизаконного я не зробила".

Лідер опозиційної партії "Істинні фіни" Ріїкка Пурра закликала Марін пройти добровільний тест на наркотики, заявивши, що над прем'єр-міністром нависла "тінь сумніву".

Інші політики опозиційної партії критикують як прем'єр-міністра країни, так і фінські ЗМІ за те, що вони розповідають про вечірки, а не про важливіші внутрішні проблеми.

Додамо

У минулому Марін привертала увагу відвідуванням рок-фестивалів та вечірками у нічних клубах. У той час як багато молодих людей у ​​Фінляндії пишаються "дикою" стороною свого прем'єр-міністра, відео також викликало критику з боку людей, які вважають її поведінку неналежною.

Торік Марін вибачилася за те, що ходила до клубів після близького контакту із хворим на Covid-19.

Марін обіймає посаду прем'єр-міністра Фінляндії з грудня 2019 року та зберігає підтримку своєї партії.

Українські Національні Новини

Новини Світу