fk-karpati-viyshov-z-karantinu-ta-rozpochav-pidgotovku-do-matchu-upl

ФК "Карпати" вийшов з карантину та розпочав підготовку до матчу УПЛ

 • 15896 переглядiв

КИЇВ. 16 червня. УНН. ФК "Карпати" в якому стався спалах коронавірусу, вийшов з карантину та розпочав підготовку до поєдинку з "Олімпіком", повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу клубу.

Станом на сьогодні, зважаючи на результати проведених ПЛР-тестів, повідомляємо про те, що наразі 8 футболістів та 5 працівників ФК "Карпати" все ще мають ознаки коронавірусу і продовжують залишатися ізольованими. У них не було контактів із іншими гравцями. Гострі симптоми інфікованих відсутні. Усі футболісти знаходяться вдома та регулярно звітують про стан свого здоров’я.

Гірша ситуація у трьох працівників клубу старшого віку – вони перебувають в лікарнях та отримують всю необхідну медичну допомогу.

Таким чином команда розпочне тренувальний процес з усіма здоровими гравцями, у тому числі із великою групою зовсім юних "карпатівців". Підготовка до відновлення сезону відбуватиметься виключно у закритому режимі, без допуску будь-яких сторонніх осіб.

Зазначено, що навіть попри суттєві втрати та простій тренувального процесу, ФК "Карпати" вкотре наголосив, що готовий до боротьби в чемпіонаті.

Додамо, що матч "Карпати" – "Олімпік" має відбутися 20-го червня.

Нагадаємо, що кілька матчів за участі "Карпат" були перенесені через позитивні тести на коронавірус.

Українські Національні Новини

Спорт