fk-poltava-prisudili-tekhnichnu-porazku-v-matchi-1-4-kubku-ukrayini

ФК "Полтава" присудили технічну поразку в матчі 1/4 Кубку України

 • 11193 переглядiв

КИЇВ. 13 квітня. УНН. КДК ФФУ на засіданні прийняв рішення присудити технічну поразку ФК "Полтава" у матчі 1/4 фіналу Кубка України проти донецького "Шахтаря", передає УНН з посиланням на телеканали "Футбол 1/2".

"Відповідне рішення про те, що матч не відбудеться, прийняв директор матчу перед його початком, ґрунтуючись на рішенні спільного засідання Комітету ФФУ з питань безпеки та проведення змагань та з питань стадіонів та дирекції УПЛ, які встановили, що стадіон "Полтави" не готовий по двома критеріями - це, по-перше, неналежна готовність газону, тобто відсутність цілісного ґрунтового покриття. Друге - не було гарантій забезпечення відповідної безпеки", - розпочав відповідальний секретар ФФУ Ігор Грищенко.

"З огляду на невідповідність необхідним вимогам, регламентним документам і з постановою Кабміну і закону України, відповідні органи ФФУ та УПЛ рекомендували не проводити матч на стадіоні "Локомотив", а провести гру на стадіоні ім. Бутовського або на іншому стадіоні. "Полтава" відмовилася це зробити, директор матчу на підставі цього скасував гру, тому було встановлено, що матч не відбувся з вини "Полтави", і клубу зараховано поразку, а "Шахтарю" – перемога", - підсумував відповідальний секретар ФФУ.

Таким чином, 26 квітня в півфіналах Кубка України зустрінуться: "Шахтар" – "Дніпро" і "Миколаїв" – "Динамо".

Як повідомляв УНН, Федерація футболу України заборонила ФК "Полтава" проводити чвертьфінал Кубка України на стадіоні "Локомотив".

Українські Національні Новини

Спорт