fk-veres-popovnivsya-troma-gravtsyami

ФК "Верес" поповнився трьома гравцями

 • 10704 переглядiв

КИЇВ. 4 липня. УНН. Новачок української Прем'єр-ліги рівненський "Верес" провів чергове підписання вільних агентів. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ФК "Верес".

Контракти з Народним Клубом за системою 1+1 підписали захисник Микола Іщенко, а також півзахисники Геннадій та Євген Пасічі.

34-річний киянин М.Іщенко виступав в таких командах як "Карпати" (124 матчі), "Шахтар" (35), "Іллічівець" (75), "Металіст" (10). У минулих двох сезонах М.Іщенко виступав у "Сталі" - 42 поєдинки. Футболіст має у своєму активі і одну гру за національну збірну, у 2011-му році проти Франції.

Брати-близнюки Геннадій та Євген Пасічі народилися 13 липня 1993 року у Кам’янському. Перебували у розташуванні "Дніпра", втім, жодної гри за основну команду не провели. З 2014-го Геннадій та Євген виступали за "Нафтовик" (78 матчів – 11 голів та 61 матч – 2 голи, відповідно).

Нагадаємо, що рівненський колектив у попередньому спарингу розгромив кропивницьку "Зірку" – 5:1.

К повідомлялося раніше, "Верес" підписав контракти із захисниками Сергієм Сімініним, воротарем Олександром Бандурою, а також півзахисником Романом Карасюком.

Українські Національні Новини

Спорт