floryda-obmezhyt-dostup-nepovnolitnikh-do-sotsialnykh-merezh

Флорида обмежить доступ неповнолітніх до соціальних мереж

 • 32736 переглядiв

У Флориді ухвалено закон, що обмежує доступ до соціальних мереж для дітей віком до 14 років, щоб боротися із залежністю і захистити психічне здоров'я неповнолітніх.

У Флориді ухвалено закон, що обмежує доступ до соціальних мереж для дітей молодше 14 років. Про це передає УНН з посиланням на The Wall Street Journal.

У США намагаються боротися з пристрастю своїх юних громадян до екранів, - у понеділок губернатор штату Флорида Рон Де Сантіс підписав закон, спрямований на обмеження доступу до соціальних мереж для неповнолітніх віком до 14 років.

Спікер Палати представників штату Флорида і головний ініціатор проєкту Пол Реннер привітав ухвалення закону.

Ми знаємо (...), що в соціальних мережах скоюється більше злочинів проти дітей, ніж де-небудь ще", - сказав він. Ми також знаємо, що соціальні мережі мають руйнівний вплив на психічне здоров'я наших дітей

- сказав він.

Рон Де Сантіс відхилив інший законопроєкт, який забороняє користуватися Інтернетом дітям до 16 років, на тій підставі, що в його тексті недостатньо враховано побажання батьків.

Нагадаємо

Наступного тижня в ЄС мають запровадити директиви, згідно з якими соцмережі X, TikTok, Facebook та інші онллайн-платформи повинні будуть вжити заходів для зменшення ризиків для виборів або ж зіткнутися зі штрафами. Про це повідомляє Європейська Комісія.

"Прекратить войну с Газой": Трамп поддержал действия ЦАХАЛ против ХАМАС, но выступил за прекращение войны26.03.2024, 11:08 • [views_0]

Ігор Тележніков

Технології