flot-rf-vtrativ-sche-odne-sudno-genshtab-zsu

Флот рф втратив ще одне судно - Генштаб ЗСУ

 • 1031249 переглядiв

КИЇВ. 6 травня. УНН. У втратах російських окупантів з початку вторгнення в Україну додалося одне судно рф, свідчить зведення втрат загарбників за добу від Генштабу ЗСУ, пише УНН.

Деталі

Так, порівняно з вчорашніми цифрами, у флоту рф станом на ранок 6 травня, за даними Генштабу ЗСУ, - плюс один втрачений корабель чи катер. Загалом знищено, за попередніми даними, 11 ворожих суден.

Тим часом нардеп Олексій Гончеренко, який з Одещини, повідомив у своєму Telegram, що "сторожовий фрегат ВМС росії "Адмірал Макаров" зажурився". "Так-так, ви все правильно зрозуміли! Бог морів мститься кривдникам України. Фрегат "Адмірал Макаров" було закладено у лютому 2012-го на суднобудівному заводі "Янтар" у Калінінграді, спущений на воду у вересні 2015-го. А 2022-го, коли взяв участь у вбивстві українців, отримав від Бога морів. Поки що не вирушив слідом за "Москвою", але лиха біда початку", - зазначив він.

Наразі офіційної інформації щодо цього немає.

Доповнення

13 квітня голова Одеської ОВА Максим Марченко повідомив, що ракетний крейсер "москва" пішов саме туди, куди його послали наші прикордонники на острові Зміїний. За його словами, ракети "Нептун", що стоять на варті Чорного моря, завдали російському кораблю дуже серйозних пошкоджень. У міноборони росії ввечері 14 квітня визнали, що крейсер "москва" затонув.

А 2 травня біля острова Зміїний українські військові за допомогою безпілотника "Байрактар" знищили два російські катери типу "Раптор".

Українські Національні Новини

Суспільство