fond-doktora-lizi-pidtverdiv-yiyi-perebuvannya-na-bortu-litaka-tu-154

Фонд "доктора Лізи" підтвердив її перебування на борту літака Ту-154

 • 14928 переглядiв

КИЇВ. 25 грудня. УНН. Директор організації “Справедлива допомога” Єлизавета Глінка, більше відома як “доктор Ліза”, вилетіла рейсом Міноборони, що розбився поблизу Сочі. Про це йдеться на сайті фонду, передає УНН.

“Увечері 24 грудня 2016 року Виконавчий директор МГО „Справедлива допомога“ Е.П.Глінка вилетіла рейсом Міноборони в Сирію. Вона супроводжувала гуманітарний вантаж для університетського госпіталю Тішрін в Латакії. МГО „Справедлива допомога“ не володіє будь-якою інформацією у зв’язку з катастрофою, що сталася”, — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, при виконанні планового перельоту з аеродрому Адлера після зльоту літака Ту-154 він зник з радіолокаційних радарів. Пізніше у військовому відомстві повідомили, що в 1,5 кілометра від чорноморського узбережжя Сочі на глибині 50-70 метрів виявлені фрагменти корпусу Ту-154.

Як повідомляв УНН, Міноборони РФ оприлюднило список пасажирів Ту-154, зігдно з яким на борту перебувало 92 особи.

Серед пасажирів — вісім військовослужбовців, двоє федеральних державних цивільних службовців та дев’ять представників ЗМІ.

Крім того, на борту було 64 учасників ФГБУ “Ансамбль ім. Александрова”.

Також повідомляється, що на борту ТУ-154 була директор організації “Справедлива допомога” Єлизавета Глінка, більше відома як “доктор Ліза”.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП