fonseka-vazhko-protistoyati-taktichniy-skhemi-khoffenkhayma

Фонсека: важко протистояти тактичній схемі "Хоффенхайма"

 • 7859 переглядiв

КИЇВ. 19 вересня. УНН. Португальський наставник донецького "Шахтаря" Паулу Фонсека дав передматчевий коментар стосовно старту свого колективу в Лізі чемпіонів матчем проти бронзового призера Бундесліги "Хоффенхайму", інформує УНН з посиланням на сайти УЄФА і "Шахтаря".

"Ми спробували максимально вивчити суперника. Вони грають з особливою тактичною схемою. Якщо порівнювати з минулим сезоном, коли "Хоффенхайм" фінішував третім в чемпіонаті Німеччини, то їх склад практично не змінився. Не люблю персоналізувати, тому не буду акцентувати увагу на окремих футболістів. Команда сильна своїм колективом", - наголосив португалець.

Фахівець також віддав належне своєму візаві головному наставнику німців Юліана Нагельсманна.

"Так, про нього (тренера "Хоффенхайму" – ред.) багато говорять, і я можу сказати, що він дійсно якісний і прекрасний фахівець. Нагельсманн - один із найбільш багатообіцяючих тренерів Німеччини. Його команда дуже добре організована, є своя особлива стиль гри. Складно протистояти тактичній схемі, яку використовує "Хоффенхайм". Вони ставлять велику кількість футболістів в атаку. Тому я вважаю, що матч буде цікавим з точки зору тактики. І дуже важким", - підкреслив тренер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренер "Хоффенхайма" оцінив гру Шахтаря та розповів про свій дебют у Лізі чемпіонів

За словами Фонсеки, "зрозуміло, що в міжсезоння клуб покинули Бернард, Фред, Срна, Факундо Феррейра. Нові гравці, які прийшли в "Шахтар", потребують адаптації. Але всі хлопці продуктивно працюють, тому немає приводів для переживання з приводу майбутнього команди".

Додамо також, поєдинок команд пройде 19-го вересня о 19:55 на стадіоні "Металіст" у Харкові.

Українські Національні Новини

Спорт