fraktsiya-batkivschina-pishla-na-samoizolyatsiyu-cherez-pidtverdzhennya-koronavirusu-v-yikh-nardepa

Фракція "Батьківщина" пішла на самоізоляцію через підтвердження коронавірусу в їх нардепа

 • 16212 переглядiв

КИЇВ. 20 травня. УНН. У народного депутата фракції "Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" Олега Мейдича підтвердили коронавірус, відтак вся фракція відсутня на пленарному засіданні. Вони не повернуться до ВР, доки кожен з них не пройде тестування. Про це під час засідання ВРУ повідомила заступниця голови ВРУ Олена Кондратюк, передає кореспондент УНН.

"Ви бачите, що сьогодні немає у залі однієї з фракцій, я би сказала відповідальної фракції... Це фракція "Батьківщина". На жаль, один з наших колег - Олег Мейдич захворів, у нього підтвердили коронавірус. Як відповідальна фракція, сьогодні відсутня в залі, тому що всі депутати пішли на самоізоляцію. І поки не буде тестування проведено кожному з депутатів і не буде рішення про те, що вони всі здорові - вони не повернуться до цього залу", - сказала Кондратюк.

Нагадаємо, Верховна Рада України на сьогоднішньому засіданні планує розглянути низку законопроектів, зокрема, законопроект щодо удосконалення організаційно-правових засад діяльності Служби безпеки України, поданий Президентом Володимиром Зеленським.

Українські Національні Новини

Політика