frantsuzka-vesna-znovu-v-kiyevi-chogo-chekati

"Французька весна" знову в Києві: чого чекати

 • 12447 переглядiв

КИЇВ. 30 березня. УНН. У Києві на Софійській площі сьогодні, 30 березня, відбудеться відкриття фестивалю "Французька весна в Україні". Про це повідомляє спільнота "Французький інститут в Україні" у Facebook, передає УНН.

У Києві фестиваль відкриється на Софійській площі повітряно-цирковим вуличним дійством "Садівниця Мю і кінематика флюїдів" від французького колективу Transe Express.

Зазначається, що сюжет спектаклю розгортатиметься навколо схожої на квітку оригінальної конструкції, що відчиняється, як велетенська музична скринька.

Дійство почнеться о 20:30. Вхід вільний, організатори запрошують долучитися до відкриття всіх бажаючих.

Нагадаємо, у зв’язку з відкриттям фестивалю з 19:00 до 23:00 заборонять рух усіх видів транспортних засобів на вулицях Софіївській, Малій Житомирській, Володимирській (від вулиці Ірининської до вулиці Великої Житомирської).

Також будуть внесені зміни в роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту загального користування, згідно зі схемою організації дорожнього руху.

У зв'язку з забороною руху всіх транспортних засобів за вказаними вулицями з 19:00 до 23:00 дозволять рух вулицею Хрещатик.

Окрім того, з 20:00 до 23:00 частково відключать зовнішнє освітлення на Софійській площі, вулиці Володимирській та провулку Рильському.

Цього року фестиваль "Французька весна в Україні" відбудеться в шістнадцятий раз. 

Українські Національні Новини

Культура