futbol-desna-pidpisav-rumunskogo-oborontsya

Футбол: "Десна" підписала румунського оборонця

 • 12613 переглядiв

КИЇВ. 30 січня. УНН. У складі ФК "Десна" з'явився новий гравець – контракт з клубом підписав румунський захисник Константін Крістіан Діма. Про це інформує сайт чернігівської команди, передає УНН.

Що відомо

Термін дії угоди – 3,5 роки. Діма вже приєднався до команди на навчально-тренувальному зборі в Туреччині та проходить повноцінну підготовку до старту другої частини сезону 20/21.

Деталі

Вихованець футбольної школи клубу "Динамо" (Бухарест) виступав за команди "Металул" (Решица) та "Сепсі ОСК". Влітку 2018 року у статусі вільного агенту перейшов до ФК "Віторул", і зіграв один матч у Кубку Румунії, після чого перейшов у "Астру" (Джурджу) на початку 2019 року, у складі якої став фіналістом Кубка Румунії 2018/19.

У серпні 2014 року Константін Крістіан Діма дебютував у складі юнацької збірної Румунії (U-16) в товариській грі проти однолітків з Росії (3:0), в якій відзначився голом. Загалом на юнацькому рівні взяв участь у 15 іграх. 10 вересня 2019 року дебютував за молодіжну збірну Румунії в матчі кваліфікації на молодіжне Євро проти Данії (1:2).

Примітно, що футболіст став третім новачком команди після Владислава Вакули та Дениса Безбородько.

Варто нагадати

УПЛ оголосила символічну збірну першого кола турніру. 

Українські Національні Новини

Спорт