futbol-ukrayinsku-arbitrinyu-zaprosili-pratsyuvati-v-italiysku-seriyu-a

Футбол: українську арбітриню запросили працювати в італійську Серію А

 • 101723 переглядiв

КИЇВ. 16 березня. УНН. Український арбітр Катерина Монзуль під час агресії росії проти України продовжить кар’єру в Італії. Про це повідомляє офіційний сайт тамтешньої футбольної асоціації, передає УНН з посиланням на УАФ.

Деталі

Уже 20 березня Монзуль працюватиме на поєдинку жіночої Серії А "Інтер" — "Сампдорія".

Цитата

"Європейська футбольна родина має велике серце, а італійська родина перебуває в авангарді допомоги населенню України", — зазначив керівник італійського футболу Габріеле Гравіна.

Окрім того, свою вдячність виразив і президент УАФ Андрій Павелко.

"Я вражений рівнем допомоги, яку наші друзі з FIGC надають нам у такі важкі часи. Для України дуже важливо, щоб її футбол міг хоч якось розвиватися навіть за цих драматичних обставин. Катерина — унікальний арбітр, що повністю заслуговує на таку можливість. Я впевнений, що вона продемонструє свій високий рівень в італійському футболі. Дякую президенту УЄФА Александеру Чеферіну й президенту FIGC Габріеле Гравіні за неоціненну підтримку", - відзначив Павелко.

Довідка

Монзуль стала четвертою у списку найкращих арбітрів-жінок 2021 року за версією "IFFHS". 2021 року вона працювала на матчах Ліги Європи, Ліги конференцій, відбору на чемпіонат світу-2022, УПЛ, Кубка України, жіночого турніру на Олімпіаді-2020, жіночої Ліги чемпіонів.

Нагадаємо

Зірковий нападник збірної Англії відзначив суддівство Монзуль: відомі деталі.

Українські Національні Новини

Спорт