futbolisti-zbirnoyi-ukrayini-sfotografuvalisya-z-bastoyu

Футболісти збірної України сфотографувалися з Бастою

 • 20310 переглядiв

КИЇВ. 14 липня. УНН. Футболісти збірної України - нападник Роман Яремчук і захисник Віталій Миколенко - сфотографувалися з російським репером Бастою. Фото виклав в Instagram Віталій Миколенко, пише УНН.

Деталі

Зараз гравці збірної відпочивають у Кемері, Туреччина. Там і була зроблена світлина.

Згодом Миколенко фото видалив.

Доповнення

У 2017 році стало відомо про заборону російському реперу Басті в’їзду на територію України. Відзначимо зокрема, що в тому ж році артист давав концерти на території тимчасово окупованій АРК.

Однак, 31 серпня 2020 року в Міністерство культури і інформаційної політики надійшов лист Служби безпеки України про зняття заборони в’їзду на територію країни і виключення з переліку осіб, що представляють загрозу національній безпеці, громадянина РФ Василя Вакуленка (Басти). Тож, за поданням СБУ відповідним наказом МКІП від 16 вересня того ж року Василь Вакуленко був виключений з переліку.

4 травня 2021 року стало відомо про те, що російський репер Баста приїхав в Україну. Так, у Києві стався конфлікт біля ресторану “Мокко” на Хрещатику, яке відвідав артист. Один з чоловіків підійшов до закладу, з якого вже збирався виходити Баста, і голосно почав задавати реперу питання про Крим, про війну, про російську агресію проти України. Тоді на киянина кинулися чоловіки, яких називають охоронцями музиканта, і відштовхнули його. 

А нещодавно Баста дав концерти в Україні.

Українські Національні Новини

УНН Lite

    Популярні

    Новини по темі

    Футболісти збірної України сфотографувалися з Бастою

     • 20310 переглядiв

    Українським COVID-сертифікатам встановили термін дії

     • 24927 переглядiв

    Після протестів: уряд підвищив пенсії військовим

     • 34465 переглядiв

    Громадський діяч назвав зарплати співробітників НАБУ

     • 56772 переглядiв

    В Одеській області спалах гострих кишкових захворювань

     • 20670 переглядiв