futbolna-asotsiatsiya-na-volini-zabezpechuye-dostavku-produktiv-pilgovim-kategoriyam-gromadyan

Футбольна асоціація на Волині забезпечує доставку продуктів пільговим категоріям громадян

 • 10191 переглядiв

КИЇВ. 7 квітня. УНН. Асоціація футболу Волинської області підтримала ініціативу УАФ та долучилася до боротьби з коронавірусом, передає УНН із посиланням на повідомлення прес-служби Української асоціації футболу.

Так, асоціація організувала підвіз автотранспортом АФВ працівників державних організацій, які забезпечують життєдіяльність регіону під час дії карантину.

"Спільно з координаційним центром по боротьбі із захворюванням Луцької міської ради здійснюється доставка продуктових наборів пільговим категоріям громадян, що опинилися у скрутних життєвих обставинах", - інформують в УАФ.

Крім того, обласна асоціація футболу надала фінансову допомогу благодійній місії "Надія" Волинської обласної клінічної лікарні.

Ініціативу УАФ щодо підтримки ветеранів футболу підтримали також у Чернігівській, Дніпропетровській, Одеській, Тернопільській, Житомирській, Кіровоградській, Закарпатській, Хмельницькій, Чернівецькій, Івано-Франківській, Сумській, Херсонській, Луганській, Рівненській, Львівській та Полтавській обласних асоціаціях, а також в Асоціації футболу Автономної республіки Крим та Асоціації ветеранів футболу України.

Як писав УНН, вихованці семи дитбудинків Львівщини отримали медзасоби індивідуального захисту від регіональної футбольної асоціації. 

Українські Національні Новини

Суспільство