g-plotitsina-triumfuvala-na-legkoatletichnikh-zmagannyakh-v-ostravi

Г.Плотіцина тріумфувала на легкоатлетичних змаганнях в Остраві

 • 8962 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. Серія міжнародних легкоатлетичних турнірів продовжилася в Остраві (Чехія), де відбулися змагання "Czech Indoor Gala", інформує УНН з посиланням на ФЛАУ.

Українка Ганна Плотіцина перемогла з бігу на 60 метрів з бар’єрами, повторивши особистий рекорд – 7,99 с. За такий же час вона бігла 17 лютого 2015 року у Лодзі. До фіналу вийшла також Ганна Чубковцова і фінішувала у ньому восьмою (8,49 с).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці завоювали три перемоги на легкоатлетичному турнірі в Естонії

Натомість Юлія Чумаченко стала другою зі стрибків у висоту. Подолавши з другої спроби 1,88 м, вона залишила позаду американку Ініку МакФерзон. А перемогла чешка Мікаела Груба (1,90 м).

Окрім того у фінал з бігу на 60 метрів пробилися відразу дві українки. Вікторія Кащєєва фінішувала шостою з найкращим результатом сезону. Її 7,37 с стали до того ж нормативом на чемпіонат Європи у приміщенні. Христина Стуй була восьмою (7,45 с).

Додамо, що у змаганнях серед чоловіків з бігу на 60 метрів не вдалося пробитися до фіналу Володимиру Супруну (6,80 с), а переміг тут з рекордом Бахрейну у приміщеннях Ендрю Фішер (6,57 с).

Українські Національні Новини

Спорт