garmash-zayaviv-pro-proriv-u-minskomu-protsesi-u-politichniy-pidgrupi-vpershe-zagovorili-eksperti-vid-ordlo

Гармаш заявив про "прорив" у мінському процесі: у політичній підгрупі вперше заговорили "експерти" від ОРДЛО

 • 25586 переглядiв

КІЇВ. 2 березня. УНН. На засіданні робочої групи з політичних питань вперше заговорили так звані "експерти" з Луганська і Донецька. Про це повідомив член української делегації в Тристоронній контактній групі по Донбасу Сергій Гармаш на своїй сторінці в Facebook, передає УНН.

Цитата

"У Мінському процесі "прорив"! Сьогодні на засіданні робочої групи з політичних питань заговорила спочатку "експерт" ОРДО Майя Пирогова, потім і "експерти" з Луганська. До цього, чотири засідання "експерти ОРДЛО" були присутні, але мовчали. І ось вони заговорили! На початку було слово ... За весь час сьогоднішніх консультацій (а я пішов хвилин за 10 до закінчення цього фарсу) представник Росії говорив секунд 30", - написав Гармаш.

За його словами, в основному говорив модератор від ОБСЄ посол Морель.

"Навіть більше, ніж земляки з російськими паспортами. Тиснув, щоб ми обговорювали План ОРДЛО. Хоча ОРДЛО не є членом ТКГ і це пряме порушення Мінських угод ...", - додав він.

Доповнення

Російська Федерація спробує легітимізувати питання залучення російських миротворців для врегулювання конфлікту на сході України.

ОБСЄ допустила на засідання ТКГ "громадських радників" бойовиків від так званих "ЛНР" і "ДНР".

Українські Національні Новини

Політика