gaubitsi-caesar-vzhe-na-peredoviy-artileristi-opanuvali-yikh-za-2-3-godini-zaluzhniy

Гаубиці Caesar вже на передовій, артилеристи опанували їх за 2-3 години - Залужний

 • 197801 переглядiв

КИЇВ. 25 травня. УНН. Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний оприлюднив фото наданих партнерами самохідних артилерійських установок "Caesar", які вже використовуються на передовій. Про це повідомляє УНН з посиланням на Генштаб.

Цитата 

"Гаубиці “Caesar” вже на передовій. Наші артилеристи швидко опанували нові САУ, фактично за 2-3 години.
Щиро вдячний партнерам за надану допомогу! Вона слугує наближенню нашої Перемоги", - йдеться в повідомленні.

Деталі

“Caesar” - це самохідна артилерійська установка нового покоління. Вона дає можливість уражати противника на віддаленні 20 км і більше від лінії фронту з високою точністю. На цій відстані знаходиться артилерія, резерви, пункти управління противника. Їх знищення знижує наступальний потенціал ворога.

Як зазначається, ці САУ на колісному шасі, що робить їх мобільними і маневреними. Установка обладнана автоматизованою системою самоприв’язки і самонаведення на ціль. Має достатньо високу швидкострільність - 5 пострілів за хвилину, та високу кучність стрільби. Може використовувати декілька типів боєприпасів калібру 155 мм, які застосовуються у країнах НАТО.

“Caesar” забезпечує живучість екіпажу і комфортні умови роботи. Дає можливість діяти за принципом: вогонь - маневр - вогонь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США показали нову партію гаубиць М777 для відправки в Україну

Українські Національні Новини

Суспільство