gaulyayter-saldo-gotuye-vivezennya-ukrayinskikh-ditey

гауляйтер сальдо готує вивезення українських дітей

 • 167990 переглядiв

КИЇВ. 8 жовтня. УНН. Призначений окупантами «головою Херсонської області» володимир сальдо повідомив, що російські регіони готові приймати дітей з Херсонської та Запорізької областей «щоб вони в цей час могли відпочити», повідомляє УНН з посиланням на заяву сальдо, опубліковану в його Telegram-каналі.

Цитата

«Уже почали телефонувати губернатори з Краснодарського краю, Ставропольського. Вони готові прийняти дітей із наших регіонів. Така ж можливість надається і для дорослих. Також у Криму. До 10 тисяч кожна область і край готові прийняти», - сказав гауляйтер.

Нагадаємо

Раніше депутат Херсонської облради Сергій Хлань повідомляв, про те, що окупанти готують вивезення українських дітей до рф під виглядом відпочинку та оздоровлення, однак це ні що інше, як спроба взяти дітей у заручники, переселити.

Примусове переміщення з окупованих територій на територію країни-окупанта мирних мешканців, зокрема й дітей, – це порушення Четвертої Женевської конвенції про захист цивільного населення і воєнний злочин.

Наразі Україна має інформацію, засновану на зверненнях, про депортацію майже 8 тисяч дітей. Однак, вказується, що згідно з відкритими джерелами інформації рф, таких дітей може бути понад 685 тисяч.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    гауляйтер сальдо готує вивезення українських дітей

     • 167990 переглядiв