gayday-rozpoviv-pro-tri-osnovni-zavdannya-dlya-zsu-na-luganschini

Гайдай розповів про три основні завдання для ЗСУ на Луганщині

 • 1056361 переглядiв

КИЇВ. 6 грудня. УНН. Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай вважає, що є три основні завдання української армії на Луганщині. Про це він повідомив в ефірі телемарафону, повідомляє УНН.

Цитата

«Одне завдання - по півночі Сватового перекрити доступ з боку росії всіх можливих перекидок людей або техніки. Друге, Старобільськ – це логістичний центр Луганської області. Хто його контролюватиме, той під вогневим контролем триматиме всі основні дороги, що повністю виключить спокійне перекидання резервів чи техніки. Тому частина десантників, яких перекинули з Херсонщини на Луганщину, роблять ешелоновану лінію оборони біля Старобільська. Для них це місто теж дуже важливе. І третє – після Кремінної відкриваються Рубіжне та Сєвєродонецьк. Тут якраз можна розбити угруповання, яке вже багато тижнів та місяців поспіль намагається взяти штурмом напрямок від Білогорівки до Бахмута», – повідомив Гайдай.

Нагадаємо

За даними ОВА, більшість ліжкового фонду так званої "лнр" на окупованій території Луганської області перепрофільовано під військових - планові госпіталізації там зупинено, а в Старобільську окупанти займають порожні будинки.

Українські Національні Новини

Війна