genkonsulstvo-ukrayini-v-milani-vidnovit-priyom-gromadyan-z-2-bereznya

Генконсульство України в Мілані відновить прийом громадян з 2 березня

 • 14156 переглядiв

КИЇВ. 28 лютого. УНН. Генеральне консульство України в Мілані з 2 березня відновлює загальний прийом громадян за попереднім записом, передає УНН із посиланням на повідомлення Генконсульства у Facebook.

"... відповідно до директив, оприлюднених Префектурою м. Мілан, Генеральне консульство України в Мілані з 02 березня відновлює загальний прийом громадян за попереднім записом", - йдеться у повідомленні.

Громадяни, які були записані на 25, 27 та 28 лютого будуть прийматися в індивідуальному порядку окремо від загального запису, відзначили у Генконсульстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поширення коронавірусу у Франції: у посольстві дали рекомендації українцям

"Працівники консульства зателефонують або відправлять електронне повідомлення кожному з Вас та узгодять день та час прийому! Повторно записуватися Вам не потрібно", - зазначено у повідомленні.

Водночас, у консульстві закликали відвідувачів дотримуватись певних рекомендацій, виданих італійськими санітарними службами, щодо запобігання подальшому розповсюдженню коронавірусу, а саме: в приміщенні Генерального консульства не створювати натовп, дотримуватися необхідної дистанції при спілкуванні з відвідувачами та працівниками консульства, активно користуватися дезінфікуючими засобами для рук, при можливості - медичними масками та гумовими рукавицями.

Як повідомляв УНН, Генконсульство України в Мілані призупинило роботу через спалах коронавірусу.

Українські Національні Новини

Суспільство