genprokuror-poprosiv-rozglyadati-razom-podannya-pro-znyattya-nedotorkannosti-z-m-polyakova-i-b-rozenblata

Генпрокурор попросив розглядати разом подання про зняття недоторканності з М.Полякова і Б.Розенблата

 • 5522 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. Генеральний прокурор України Юрій Луценко попросив парламентський комітет з питань регламенту на одному засіданні розглядати подання щодо народних депутатів Максима Полякова та Борислава Розенблата. З таким проханням він звернувся до комітету на початку засідання, передає кореспондент УНН.

“Прошу не розбивати двох народних депутатів , які є фігурантами одного кримінального провадження. Йдеться про пана Максима Полякова та про пана Борислава Розенблата”, — сказав Ю.Луценко.

За його словами, немає сенсу двічі заслуховувати матеріалу одного й того ж кримінального провадження, яке є доволі об’ємним.

Нагадаємо, 3 липня комітет з питань регламенту та депутатської етики почав розгляд подання Генеральної прокуратури про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата України Євгена Дейдея.

Як повідомляв УНН, регламентний комітет 3-7 липня розглядатиме зняття недоторканності з п’яти нардепів.

Також нагадаємо, Генпрокурор Юрій Луценко вніс у Верховну Раду подання щодо зняття недоторканності з народних депутатів України Андрія Лозового, Євгена Дейдея, Олеся Довгого, Борислава Розенблата, Максима Полякова, а також згодом — Михайла Добкіна.

Українські Національні Новини

Політика