gensek-oon-planu-b-v-izrayilsko-palestinskomu-pitanni-nemaye

Генсек ООН: плану "Б" в ізраїльсько-палестинському питанні немає

 • 11227 переглядiв

КИЇВ. 16 лютого. УНН. Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш заявив, що альтернативи вирішенню ізраїльсько-палестинського конфлікту на основі принципу “два державі для двох народів” немає. Про це він заявив за підсумками зустрічі з міністром закордонних справ Єгипту Саміхом Шукрі в Каїрі, передає УНН з посиланням на Центр новин ООН.

“Ми повністю одностайні в тому, що в тому, що стосується ситуації між палестинцями та ізраїльтянами, не існує ніякого плану "Б". Є тільки рішення про дві держави, і потрібно зробити все необхідне для того, щоб зберігалася можливість реалізації такого рішення”, - зазначив Генсек ООН.

Раніше високопоставлений представник Білого дому заявляв, що США не наполягатимуть на вирішенні ізраїльсько-палестинського конфлікту на основі принципу “дві держави для двох народів”.

Нагадаємо, за підсумками переговорів з президентом США Дональдом Трампом ізраїльський прем'єр-міністр Біньямін Нетаньяху заявив, що готовий розглянути можливість обмеження будівництва в поселеннях на Західному березі річки Йордан.

Українські Національні Новини

Новини Світу