genseka-oon-poinformuvali-pro-rezultati-rozsliduvannya-spravi-mn17

Генсека ООН поінформували про результати розслідування справи МН17

 • 9358 переглядiв

КИЇВ. 20 червня. УНН. Держави-члени Спільної слідчої групи поінформували голову Ради Безпеки та Генерального секретаря ООН про результати розслідування збиття літака MH17, передає УНН із посиланням на представництво України в ООН.

"Нідерланди, Австралія, Бельгія, Малайзія та Україна як держави-члени Спільної слідчої групи поінформували голову Ради Безпеки та Генерального секретаря ООН про результати розслідування збиття літака MH17", - йдеться у повідомленні представництва України в ООН у Twitter.

Як повідомляв УНН, 19 червня Міжнародна спільна слідча група з розслідування катастрофи МН17 офіційно назвала причетних до аварії малайзійського Boeing-777. Нідерландський прокурор Фред Вестербеке назвав імена чотирьох підозрюваних в причетності до збивання рейсу MH17 в небі над Донбасом в липні 2014 року і заявив, що з сьогоднішнього дня вони будуть оголошені в міжнародний розшук.

Після цього, МЗС РФ офіційно відреагувало на результати розслідування катастрофи MH17.

Нідерланди, Австралія, Бельгія, Малайзія та Україна як держави-члени Спільної слідчої групи поінформували голову Ради Безпеки та Генерального секретаря #ООН про результати розслідування збиття літака #MH17. Лист pic.twitter.com/cQJUSHTmwy

— UKR Mission to UN (@UKRinUN) 20 червня 2019 р.

Українські Національні Новини

Політика