genshtab-na-volinskomu-ta-poliskomu-napryamkakh-posilyuyut-zakhodi-okhoroni-kordonu

Генштаб: на Волинському та Поліському напрямках посилюють заходи охорони кордону

 • 98885 переглядiв

КИЇВ. 22 квітня. УНН. На Волинському і Поліському напрямках ворог не проводив активних дій. Вживаються заходи з посилення прикриття державного кордону на західному і північно-західному напрямках. Сили і засоби протиповітряної оборони переведені на несення чергування у посиленому режимі. Про це повідомляє УНН з посиланням на Генштаб ЗСУ.

Цитата

"На Волинському і Поліському напрямках противник активних дій не проводив, ознак формування наступальних угруповань не виявлено. Вживаються заходи з посилення прикриття державного кордону на західному і північно-західному напрямках. Сили і засоби протиповітряної оборони переведені на несення чергування у посиленому режимі. Посилено охорону штабів, вузлів зв’язку, військових містечок, арсеналів, баз та складів зберігання озброєння, військової техніки та паливно-мастильних матеріалів", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо 

Загарбники продовжують "мобілізувати" чоловіків для війни проти України. З метою недопущення зриву весняної призовної кампанії на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим з 30 квітня виїзд та в’їзд на півострів окупантами буде заборонений.

Українські Національні Новини

Суспільство