genshtab-okupanti-v-krimu-zamovchuyut-fakt-znischennya-kakhovskoyi-ges-cherez-mozhlivu-paniku-sered-naselennya

Генштаб: окупанти в Криму замовчують факт знищення Каховської ГЕС через можливу паніку серед населення

 • 205528 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. У тимчасово окупованому Криму ворог замовчує факт знищення російськими окупантами Каховської ГЕС та наслідків цієї катастрофи через можливу паніку серед населення. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, пише УНН.

Цитата

"У тимчасово окупованому Криму, зокрема, у Сімферополі, спостерігається тенденція замовчування місцевими ЗМІ факту знищення російськими окупантами Каховської ГЕС та наслідків цієї катастрофи. Відомо, що місцева окупаційна влада занепокоєна можливою панікою серед населення", - йдеться в повідомленні.

Доповнення

Крім того, у Генштабі повідомили, що у південно-західній частині тимчасово окупованого Донецька відзначено перебування підрозділу "ахмат".

"Окупанти займаються грабежем цивільного населення у згаданому районі міста, а також знімають постановочні відео про ведення бойових дій. 6 червня, в результаті ефективного вогневого ураження силами оборони по району зосередження бойовиків у тренувальному таборі, втрати ворога склали 56 осіб загиблими. Санітарні втрати уточнюються", - написали в Генеральному штабі ЗСУ.

Нагадаємо

У Генштабі повідомляли, що окупанти розселяють евакуйованих людей з затоплених населених пунктів тимчасово захопленої території Херсонської області поряд з російськими військами.

Українські Національні Новини

Війна