genshtab-pro-vibukhi-boyepripasiv-u-rosiyskomu-byelgorodi-tipovo-dlya-viyskovikh-rf

Генштаб ЗСУ про вибух боєприпасів у російському Бєлгороді: типово для військових рф

 • 150349 переглядiв

КИЇВ. 30 березня. УНН. Самовільна детонація боєприпасів в російському Бєлгороді є прикладом типового для російських військовослужбовців масового використання застарілих небезпечних боєприпасів, зокрема і часів Другої світової війни. Про це УНН повідомляє з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

Цитата

"Вчора в російському місті Бєлгород внаслідок нехтування правилами безпеки та порушення вимог транспортування боєприпасів відбулася їх самовільна детонація. Зазначена ситуація є прикладом типового для російських військовослужбовців масового використання застарілих небезпечних боєприпасів зокрема і часів Другої Світової Війни", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Вчора Генеральний штаб Збройних сил України попереджав про загрозу самодетонації боєприпасів, величезний склад яких росія облаштувала в районі Чорнобильської АЕС.

"Росія має негайно вивести свої війська з Чорнобильської зони", - наголошують в Генштабі.

Доповнення

Губернатор регіону В'ячеслав Гладков повідомляв, що вибухи у селі Червоний Жовтень Білгородського району росії сталися через пожежу на складі боєприпасів. Він додав, що інформація неперевірена та запропонував дочекатися офіційного повідомлення міноборони рф.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Лисичанську російські окупанти обстріляли дитячий садок

     • 78241 переглядiв

    ПСГ почали готувати до закачки газу на наступну зиму

     • 86060 переглядiв

    Генштаб ЗСУ опублікував відео наслідків боїв на Харківщині

     • 104985 переглядiв