genshtab-prognozuye-aktivizatsiyu-vedennya-rozvidki-u-prikordonnikh-z-bilorussyu-rayonakh

Генштаб прогнозує активізацію ведення розвідки у прикордонних з білоруссю районах

 • 137237 переглядiв

КИЇВ. 12 липня. УНН. У Генеральному штабі Збройних сил України не виключають активізацію ведення розвідки з метою уточнення позицій та характеру діяльності українських військ у прикордонних з республікою білорусь районах. Про це йдеться у зведенні ГШ станом на 18:00 12 липня, пише УНН.

Цитата

«На Волинському та Поліському напрямках не виключається активізація ведення розвідки з метою уточнення позицій та характеру діяльності наших військ у прикордонних з республікою білорусь районах», - сказано в зведенні.

Деталі

Також повідомляється, що на Сіверському напрямку з метою демонстрації присутності, сковування дій підрозділів Сил оборони в прикордонних районах Брянської та Курської областей противник продовжує утримувати підрозділи збройних сил російської федерації.

Артилерія противника обстріляла населені пункти Старикове і Нова Слобода Сумської області та Миколаївка і Карповичі Чернігівської області. На цьому напрямку ворог активно застосовує БпЛА та засоби радіоелектронної боротьби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗМІ повідомили про нелегальний перехід кордону з Україною білоруського прикордонника: у Держприкордонкомітеті республіки все заперечують

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі