genshtab-protyagom-minuloyi-dobi-vorog-zavdav-25-raketnikh-ta-ponad-22-aviatsiynikh-udari

Генштаб: протягом минулої доби ворог завдав 25 ракетних та понад 22 авіаційних удари

 • 91620 переглядiв

КИЇВ. 5 вересня. УНН. Генштаб у своєму ранковому зведенні повідомив, що протягом минулої доби ворог завдав 25 ракетних та понад 22 авіаційних удари по території України. Про це інформує УНН.

Деталі

Розпочалася 194 доба російського воєнного вторгнення в Україну.

Противник продовжує зосереджувати зусилля на встановленні повного контролю над територією Донецької області, утриманні захоплених районів Херсонської, частини Харківської, Запорізької та Миколаївської областей, а також створені сприятливих умов для відновлення наступу, здійснює пошук слабких місць у нашій обороні, намагається покращити тактичне положення на окремих напрямках.

Протягом минулої доби ворог завдав 25 ракетних та понад 22 авіаційних удари по військових та цивільних об’єктах на території України. Зокрема, постраждала цивільна інфраструктура в районах населених пунктів Харків, Дмитрівка, Костянтинівка, Зеленопілля, Зайцеве, Кодема, Соледар, Миколаїв, Вознесенськ, Очаків, Сухий Ставок та Безіменне.

Нагадаємо

Аналітики Інституту вивчення війни (ISW) підтверджують, що контрнаступ Збройних сил України помітно розвивається на півдні та сході.

Українські Національні Новини

Війна