genshtab-rosiya-gotuyetsya-perekinuti-217-y-parashutno-desantniy-polk-z-siriyi-na-teritoriyu-ukrayini

Генштаб: росія готується перекинути 217-й парашутно-десантний полк з Сирії на територію України

 • 408897 переглядiв

КИЇВ. 20 вересня. УНН. Триває двісті дев’ята доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Через невдале проведення заходів прихованої мобілізації, військово-політичним керівництвом російської федерації прийнято рішення щодо виведення підрозділів 217-го парашутно-десантного полку з території Сирійської Арабської Республіки та їх подальшої підготовки до перекидання на територію України. Про це йдеться в повідомленні Генштабу, інформує УНН.

Деталі

За поточну добу російські окупанти завдали 7 ракетних та 20 авіаційних ударів, здійснили понад 15 обстрілів з РСЗВ по військових та цивільних об’єктах на території України, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни.

Підрозділи Сил оборони відбили атаки противника в районах населених пунктів Веселе, Курдюмівка, Миколаївка Друга, Зайцеве, Майорськ, Первомайське, Мар’їнка та Новомихайлівка.

Протягом поточної доби, для підтримки дій наземних угруповань, авіація Сил оборони уразила 12 районів зосередження живої сили і військової техніки противника та одну позицію зенітного ракетного комплексу. Крім того, наші підрозділи протиповітряної оборони знищили один БпЛА ворога.

Ракетні війська і артилерія за поточну добу завдали вогневого ураження по 30 об’єктах противника. Зокрема, по 17 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 10 районах зосередження артилерії, а також 3 складах боєприпасів. Загальні втрати ворога уточнюються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 20 років в'язниці та штраф: російські законодавці посилили покарання для солдат

Українські Національні Новини

Суспільство