geraschenko-politseyski-proyshli-spetsialne-navchannya-pered-viborami

Геращенко: поліцейські пройшли спеціальне навчання перед виборами

 • 12906 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. Правоохоронці, які забезпечують безпеку на виборах президента України, пройшли спеціальне навчання щодо того, як потрібно реагувати на порушення під час виборів. Про це в коментарі УНН розповів народний депутат Антон Геращенко.

"Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, керівництво Національної поліції роблять все можливе для того, щоб другий тур виборів пройшов спокійно, виважено і культурно", - сказав Геращенко.

Відповідаючи на запитання журналіста про те, чи буде поліцією встановлено блокпости на в’їздах до українських міст під час другого туру виборів, політик зазначив, що не володіє такою інформацією.

Водночас він зауважив, що правоохоронці перед виборами пройшли спеціальне навчання.

"У нас всі поліцейські, які працюють у слідчо-оперативних групах, патрульні, пройшли спеціальне навчання разом з представниками організації "Опора" про те, як потрібно реагувати на порушення під час виборів. Було випущено 50 тисяч брошур для поліцейських, де описано, що таке порушення на виборах, як на них реагувати, як робити так, щоб виборчий процес був чистим та незаангажованим", - зазначив він.

Як повідомляв УНН, Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вважає, що українці не дадуть переможцю президентських виборів, хто б ним не став, перейти ”червоні лінії”.

Українські Національні Новини

Політика