geraschenko-pro-lutskogo-terorista-zayavlyaye-yakscho-khtos-bude-pidkhoditi-blizko-do-avtobusa-vin-yogo-pidirve

Геращенко про "луцького терориста": заявляє, якщо хтось буде підходити близько до автобуса - він його підірве

 • 13375 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН. Чоловік, який захопив автобус у Луцьку погрожує підірвати транспорт разом із заручниками за умови, якщо до нього хтось наблизиться. Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в ефірі каналу "Україна 24", передає УНН.

"Психологічний стан у даного правопорушника складний, як і у будь-якої людини, яка піддає життя інших людей небезпеці. Він до цих пір не надав можливості передати воду і продукти харчування для заручників. Він надивився, я так розумію, різного роду фільмів про захоплення заручників і заявляє, що якщо хтось буде підходити близько до автобуса, то він його підірве", - сказав Геращенко.

Заступник міністра не зміг підтвердити факт лікування чоловіка в спецзакладі, проте заявив про достовірність інформації про його судимості і відбування терміну.

Нагадаємо, вранці в центрі Луцька людина з вибухівкою і зброєю захопила автобус із заручниками, у місті і області введено оперативний план "Заручник".

У поліції повідомляли, що в автобусі перебуває близько 20 заручників. Зараз про постраждалих інформації немає.

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що особа, яка захопила заручників в автобусі в центрі Луцька, зателефонувала о 9:25 в поліцію, і назвалась ім'ям "Максим Плохой".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП