geraschenko-prokomentuvav-mozhlivu-vidstavku-avakova

Геращенко прокоментував можливу відставку Авакова

 • 23843 переглядiв

КИЇВ. 5 червня. УНН. Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що міністр Арсен Аваков спокійно ставиться до будь-яких заяв народних депутатів про його відставку. Про це він заявив у коментарі журналістам "Радіо Свобода", передає УНН.

Відповідаючи на запитання, як Аваков ставиться до того, що народні депутати збирають підписи про його відставку, Геращенко відповів: "Він спокійно ставиться до будь-яких заяв депутатів про свою відставку. Якщо відбувається проблема у великій установі, за це відповідати повинен безпосередньо начальник, а не людина, яка займається безпосередньо питаннями організації ефективної роботи".

Також від підкреслив, що за останні 7 років вдалося змінити поліцію до невпізнання.

"У Кагарлику з моменту інформації, що є підозра насильства з боку працівника поліції - через годину вже люди були затримані", - повідомив Геращенко.

Нагадаємо, голова Верховної Ради Дмитро Разумков не вважає, що Кабінет міністрів Дениса Шмигаля варто відправляти у відставку, не дивлячись на останні скандали, в яких опинилися Міністерства внутрішніх справ і охорони здоров'я.

Українські Національні Новини

Політика