geraschenko-u-minsku-bula-zhorstka-diskusiya-z-vimogoyu-zupiniti-eskalatsiyu-na-donbasi

Геращенко: у Мінську була жорстка дискусія з вимогою зупинити ескалацію на Донбасі

 • 7806 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. На засіданні Трьохсторонньої контактної групи в Мінську була жорстка дискусія з вимогою негайно зупинити насильство і ескалацію. Про це представник України в гуманітарній підгрупі ТКГ Ірина Геращенко заявила в своєму Facebook, передає УНН.

"Українські представники в ТКГ ,дипломатичною мовою заявили демарш у зв‘язку з деструктивною позицією росіян і контрольованих ними бойовиків. В реалі - була важка, жорстка дискусія з вимогою негайно зупинити насильство і ескалацію. В тому числі ми категорично не сприймаємо позиції РФ про "прямі переговори" з "республіками". Війну на Донбасі і в Криму розв‘язала РФ, з нею, а не маріонетками будемо говорити про відповідальність Москви за припинення насильства і виконання мінських угод", - заявила Геращенко.

Нагадаємо, раніше Геращенко вже заявляла, що сьогоднішнє засідання у Мінську для врегулювання ситуації на Донбасі, як очікується, буде важким, зокрема, через погіршення безпекової ситуації в районі ООС, заблоковане питання звільнення заручників і неясність у питанні щодо політв'язнів.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Бабченко вибачився перед дружиною за "убивство"

     • 8276 переглядiв

    "Вбивство" Бабченка: Грицак розповів деталі спецоперації

     • 38838 переглядiв

    Журналіст Бабченко живий

     • 67325 переглядiв

    СБУ затримала організатора вбивства Бабченка

     • 12338 переглядiв

    Бабченко живий

     • 15199 переглядiв