geraschenko-u-slidstva-ye-kadri-yak-dostavlyali-moped-z-vibukhivkoyu-na-mistse-zamakhu-na-mosiychuka

Геращенко: у слідства є кадри, як доставляли мопед з вибухівкою на місце замаху на Мосійчука

 • 9623 переглядiв

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. Слідство має в розпорядженні відеозапис, на якому видно, як зловмисники доставили мопед під будівлю телеканалу, біля якого поранили народного депутата Ігора Мосійчука. Про це на своїй сторінці у Facebook написав член колегії МВС, народний депутат Антон Геращенко, передає УНН.

"У слідства є також кадри того, як терорист приїхав і встановлював мотоцикл поруч із виходом із телеканалу", - написав А.Геращенко.

На його переконання, це збільшує шанси на найскоріше розкриття злочину.

Також, зазначив А.Геращенко, після цього теракту телеканалам слід замислитися над тим, щоб "прибрати від входів сміттєві урни, клумби та інші "зручні" для встановлення вибухових пристроїв точки, а також, за можливістю, попереджувати встановлення невідомих транспортних засобів, на яких можуть бути встановлені приховані вибухові пристрої".

Нагадаємо, 25 жовтня на нардепа І.Мосійчука невідомі скоїли замах.

Вибух стався на вулиці Адама Міцкевича, 10 приблизно о 22:03 після того, як І.Мосійчук вийшов з редакції одного з телеканалів. За попередніми даними, незадовго до цього до місця події невідомими було підігнано мотоцикл, який вибухнув після того, як І.Мосійчук вийшов із будівлі.

Як повідомляв УНН, у мережі з’явилося відео замаху на Мосійчука.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП